Varful Straja

Undeva in inima Carpatilor Meridionali in statiunea Straja se gasesc canale energetice de o importanta impresionabila deoarece ele sunt legate de celelalte piramide energetice din toate colturile lumii. La cota cea mai inalta a varfului Straja, respectiv la 1868 m, este cea mai importanta si mai puternica legatura a canalului energetic cu piramida energetica din muntii Retezat, cea mai importanta din tara noastra. Aici va veti conecta automat la energia Divina, energie care poate ameliora boli si afectiuni sau doar creaza o stare de pace si liniste. Varful Straja este important si datorita relicvelor istorice care se gasesc aici din timpul dacilor. In timpul acestora pe aceste meleaguri exista un templu de preotese care se rugau neincetat pentru stramosii nostri, dacii. Printre tufele de afine de aici se gasesc pana si transeele din primul razboi mondial si din loc in loc gloantele din razboi.

Daca veti dori sa descoperiti si alte lucruri si locuri deosebite puteti cobora pe platoul muntos la primul lac de acumulare. Aici veti interactiona cu cel de-al doilea canal energetic din Straja; el are legatura cu canalul energetic care credem noi ca vine chiar din Atlantida si se continua pana la Sarmisegetuza. De aici primesti energia si toate informatiile care il fac sa fie foarte mare si miraculous. Un alt loc de incarcatura emotional fantastic il mai gasiti putin mai jos, la Crucea Eroilor, ridicata in cinstea ostasilor nostri care si-au dat viata pentru tara noastra. Aici veti intalni o priveliste ametitoare a tuturor inaltimilor care inconjoara statiunea noastra si a oraselor invecinate. Putin mai jos se afla Schitul Straja, o asezare religioasa impresionanta si unica in Romania prin amplasamentul ei si icoanele ei facatoare de minuni. De cum intrati pe poarta Schitului veti simti ca intrati intr-o alta dimensiune a spatiului si timpului.

Aici veti gasi pictate pe peretii tunelului de acces care este unicat fiecare sfant al fiecarei zi din an si nu numai atat. Aici te poti descatusa efectiv de toate grijile si problemele care te cuprind si pe care din cand in cand vrei sa le lasi deoparte si sa fi in armonie cu tine si cu Dumnezeu. Si daca veti intra in interiorul Schitului Straja, icoanele incrustate in lemnul din acesti munti si preotii de aici va vor ajuta sa va conectati la Energia Divina si sa va dati seama ca Dumnezeu este in noi si pretutindeni in aceasta zona. Daca vreti sa vizitati muntii din Romania, treceti si prin Carpatii Meridionali. Asa veti putea ajunge si in Statiunea Straja. Veti vedea locuri impresionante, veti simti emotii noi si va veti incarca energetic cum nu puteti sa o faceti in nici un alt loc de pe Tera ca la noi, deoarece…

Varful Straja este UNIC